پادکست کتاب صوتی شیوه های رهبری برای نسل جدید

پادکست رایگان کتاب صوتی شیوه های رهبری برای نسل جدید با به تصویر کشیدن نمونه‌های واقعی از پیروزی‌ها و موانعی که استیو جابز در طول زندگی خود با آن‌ها روبرو بود، به مخاطبان می‌آموزد که چگونه از پلکان ترقی در زندگی خود بالا بروند.


قسمت 1 : 

 

قسمت 2 : 

 

قسمت 3 : 

 

قسمت 4 : 

 

قسمت 5 : 

 

قسمت 6 : 

 

قسمت 7 : 

 

قسمت 8 : 

 

قسمت 9 : 

 

قسمت 10: 

 

قسمت 11 : 

 

قسمت 12 : 

 

قسمت 13 : 

 

قسمت 14 : 

 

قسمت 15 : 

پادکست کتاب صوتی شیوه‌های رهبری برای نسل جدید: استیو جابز با دانلود رایگان

« دانستن شیوه‌های زندگی این انسان موفق به ما کمک می‌کند تا بتوانیم تصمیمات بهتری در زندگی بگیریم »

جی الیوت در این کتاب به بررسی مو شکافانه شیوه های مدیریتی و رفتاری استیو جابز پرداخته است و آنها را برای آموزش همه علاقه مندان گرد هم آورده است، شما پس از خواندن این کتاب متوجه تمایز استیو جابز با سایر مدیران بزرگ و رهبران تکنولوژی شده و میتوانید به طور کامل با طرز فکر و نوع رفتار او آشنا شوید؛ در ادامه با نویدک همراه باشید تا علاوه بر شناخت یکی از مهمترین انسان های عصر جدید با تفکر او نیز هم قدم شویم و آنها را در زندگی خود به کار بگیریم.

 

الیوت در این کتاب تمامی فراز و نشیب های زندگی جابز را به تصویرکشیده است به نوعی که خواننده در هر مسیر با جابز پیش میرود و مشکلات و سختی هایی که او با آنها دست و پنجه نرم میکرد را میبیند؛ از همه مهتر اینکه در میابد چگونه مانند استیو جابز به مشکلات غلبه کند و هر تهدیدی را تبدیل به فرصت کند. بر خلاف تصور عامه جابز در برهه هایی از زندگی با موانعی رو به رو شد که شاید اگر هر کدام از آنها برای ما اتفاق می افتاد تا اعماق ورشکستگی پیش میرفتیم، اما جابز با درایتی بی نظیر موفق شد تا راه خود را فرای این مشکلات و دشواری ها باز کند و شرکتش را نجات دهد.

 

استیو جابز یکی از متفاوت ترین انسان های کره زمین بود به همین منظور نیز در های شرکتش را رو افرادی که او دیوانه خطاب میکرد باز کرده بود، به گفته جابز افرادی که فکر میکردند میتوانند دنیا را تغییر دهند دیوانه بودند و این چیزی بود که او در شرکت اپل به دنبال آن بود. در خلال این کتاب با خصوصیات خاص و منحصر به فرد استیو جابز آشنا میشود، چیزی که به عقیده نویسنده مهمترین عامل در تاسیس و گسترش شرکت اپل بود. شیوه خاص جابز در مدیریت که حتی در نوع لباس پوشیدن او به چشم می آمد بیانگر روحیه انقلابی و متفاوت او بود. در جایی که مدیران عامل همگی کت شلوار و کراوات به تن میکردند، جابز با شلواری جین به همراه بلوزی مشکی به سرکار می آمد. نویسنده در آغاز به توضیح و تعریف روحیات جابز جوان و روند همکاری با استیو وازنیک سخن به میان آورده و سپس تمامی اتفاقات مهم زندگی این نابغه تکنولوژی را شرح داده و بررسی کرده است.

 

یکی از مهمترین ویژگی های استیو جابز این بود که او در اغلب اوقات فقط بر روی یک موضوع تمرکز میکرد و تمام تلاش تیم خود را نیز حول همان محور متمرکز مینمود. این کار به اندازه ای برای جابز مهم بود که تمامی استراتژی های محتوایی و تولیدات محصولات خود را نیز بر اساس آن منطبق میکرد؛ چنانچه این سیاست را سالها در شرکت اپل و پیکسار شاهد بودیم و در هر سال تنها یک محصول را ارائه میدادند. همچنین جابز اعتقاد داشت که تمرکز کردن به معنای بله گفتن به آنچه میخواهید نیست، بلکه قسمت اعظم آن نه گفتن به صدها موضوع و ایده دیگر است و این بخشی است که عموم مردم به آن بی توجه هستند.

 

اگر وقت کافی برای مطالعه کتاب شیوه های رهبری برای نسل جدید را ندارید، نگران نباشید چرا که نویدک امکانی را فراهم آورده است که شما همراهان گرامی بتوانید این کتاب را با بهترین ترجمه موجود و صدایی دلنشین به صورت رایگان بشنوید و لذت ببرید.

پادکست کتاب صوتی شیوه‌های رهبری برای نسل جدید: استیو جابز با دانلود رایگان

معرفی نویسنده کتاب شیوه های رهبری برای نسل جدید

استیو جابز در فوریه سال 1955 در امریکا چشم به جهان گشود. او مخترع، کارافرین و موسس چندین شرکت بزرگ از جمله اپل، نکست و پیکسار است که یکی از مهمترین افراد در زمینه پیشروی علوم و ساخت کامپیوتر ها نیز به شمار میرود. استیو جابز از پدری عرب تبار و مادری امریکایی متولد شد اما پدر و مادر وی مایل به نگه داری او نبودند و به همین جهت خانواده جابز سرپرستی او را به عهده گرفتند. استیو در مصاحبه های خود همواره اعلام کرده که آقا و خانم جابز را به عنوان پدر و مادر خود میشناسد و برایش اهمیتی ندارد که به صورت بیولوژیکی فرزند آنها نیست، حتی در پاسخ به این سوال که به عنوان یک پدر از خود چه توقعی دارد گفت که امیدوار است بتواند همانند آقای جابز پدر خوبی باشد. زمانی که استیو 5 ساله بود خانواده او به سیلیکون ولی نقل مکان کردند و آنجا روح استیو به تکنولوژی گره خورد.

 

از همان دوران دبستان با علاقه وافری که محصولات دیجیتال داشت شغلی تابستانه در شرکت اچ پی بدست آورد و نهایتا در سال 1976 زمانی تنها 21 سال داشت به همراه دوست خود شرکت اپل را در زیرزمین خانه پدری تاسیس کرد. شرکت استیو روز به روز بزرگتر شد و محصولاتی از قبیل اپل 1 و اپل 2 را به بازار عرضه داشت، اما اولین بدشانسی استیو جایی رقم خورد که در سال 1985 از شرکت خودش اخراج شد. در همین سال استیو شرکت نکست را تاسیس کرد که آن هم چند سال بعد تبدیل به یکی از غول های تکنولوژی شد. در کنار شرکت نکست استیو جابز شرکت پیکسار را نیز تاسیس کرد و پس از اینکه در سال 2006 والت دیزنی این شرکت را خرید او به یکی از اصلی ترین سهام داران والت دیزنی تبدیل شد. استیو جابز تا سال 1996 مدیر عامل و رییس هیئت مدیره نکست بود و پس از آنکه در همان سال شرکت اپل شرکت نکست را خرید او دوباره به عنوان مدیر عامل اپل برگزیده شد.

 

اپل تحت مدیریت استیو جابز در سال 2001 موفق به تولید آیپاد شد و سپس در سال 2007 اولین گوشی هوشمند و تمام لمسی جهان یعنی آیفون را ساخت. تولید آیفون اتفاقی انقلابی در صنعت تلفن همراه بود که باعث شد روند تاریخ تغییر کند و دری تازه به روی نسل بشر باز شود. جابز که از سال 2003 درگیر سرطان شده بود، در سال 2011 یعنی یک سال پس از معرفی آخرین محصول خود یعنی آیپد چشم از جهان فرو بست. در پایان لازم به ذکر است که یکی از رویاهای استیو همیشه این بود که اپل را تبدیل به شرکتی با ارزش یک میلیارد دلار و تعداد کارمندان کمتر از 5000 نفر برساند، با اینکه از نظر تعداد کارمندان به این نتیجه دست نیافت، اما امروزه شرکت اپل بالغ بر دو هزار و پانصد میلیارد دلار ارزش دارد و با ارزشترین شرکت جهان محسوب میشود.

 

برشی از متن کتاب صوتی شیوه های رهبری برای نسل جدید

« استیو در پاسخ به اینکه انجام چه کاری بیشترین نقش را در موفقیت وی داشته است گفت من به کارهایی که انجام ندادم، هم اندازه کارهایی که انجام داده ام افتخار میکنم، چرا که تاثیر آنها در جایگاهی که به آن رسیده ام یکی است. »

 

« استیو بهترین الگو برای مقابله با بحران است، شجاعت و جسارتی که او دارد به همراه آرامش مثال زدنی و بینشی عمیق باعث شده بود که بتواند شدیدترین طوفان ها را پشت سر بگذارد. »

 

« استیو معتقد است برای تولید یک محصول نهایی که فراتر از انتظارات کاربر ظاهر شود و نه تنها نیازهای او را براورده کند بلکه خدمات بیشتری را نیز به او عرضه دارد، باید نرم افزار مربوط به محصول نیز توسط سازندگان سخت افزار آن محصول تولید شود و فقط از این طریق میتوان مطمئن شد که نرم افزار و سخت افزار به صورت جدا ناپذیری از یکدیگر به صورت مجموعه کار کنند و بازدهی بیشتری را برای مخاطب به ارمغان بیاورند. »

 

نظرات و پیشنهادات

اگر شما نیز پیشنهاد و یا انتقادی نسبت به کیفیت پادکست کتاب صوتی شیوه های رهبری برای نسل جدید استیو جابز اثر ج الیوت دارید، میتوانید آن را در قسمت نظرات ثبت کرده و با نویدک به اشتراک بگذارید. از اینکه ما را همراهی کردید سپاسگزاریم.

کتاب های مرتبط

پادکست کتاب صوتی مدیریت امور مالی با دانلود رایگان

پادکست کتاب صوتی مدیریت امور مالی با دانلود رایگان

« ارزش شما به اندازه درآمدتان نیست، بلکه به اندازه ارزشی است که ایجاد میکنید » جمله بالا قسمتی از کتاب بی نظیر و پر اهمیت « مدیریت امور…

پادکست کتاب صوتی پدر پولدار پدر بی پول با دانلود رایگان

پادکست کتاب صوتی پدر پولدار پدر بی پول با دانلود رایگان

« ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که پول در کیفیت زندگی‌مان اثرگذاری بسیار زیادی دارد » از سالیان گذشته والدین همیشه فرزندان را به سمت…

پادکست کتاب صوتی قدرت فشار با دانلود رایگان

پادکست کتاب صوتی قدرت فشار با دانلود رایگان

« با ابزارها و تاکتیک های موثر از تله های فشار فرار کنید »  همه ما در زندگی و کار روزهای پر استرس و پرفشاری را از سر گذرانده ایم، روزهایی…

پادکست کتاب صوتی روانشناسی اجتماعی با دانلود رایگان

پادکست کتاب صوتی روانشناسی اجتماعی با دانلود رایگان

«  انسان بدون اجتماع نمی‌تواند زندگی کند و ارتباط فرد با جامعه با گذر زمان عمیق‌تر می شود » کتاب پیش روی شما یکی از کتاب های…

پادکست کتاب صوتی قدرت عادت‌ ها با دانلود رایگان

پادکست کتاب صوتی قدرت عادت‌ ها با دانلود رایگان

« عادت‌ها کارهایی هستید که ما یک روز آگاهانه شروع به انجامشان کردیم » گاهی اشخاصی را در زندگی میبینیم که در گوشه‌ای نشسته و بدون…

پادکست کتاب صوتی ضریب هوشی اقتصادی با دانلود رایگان

پادکست کتاب صوتی ضریب هوشی اقتصادی با دانلود رایگان

« چه کارهایی انجام دهید که در امور مالی و اقتصادی باهوشتر شوید » کتاب ضریب هوشی اقتصادی در سال 2008 توسط رابرت کیوساکی منتشر شد. این کتاب…

به اشتراک بگذارید

نظر خود را بنویسید