برای تبدیل تاریخ ابتدا نوع تبدیل تاریخ را انتخاب کنید سپس سال و ماه و روز تاریخ مورد نظر را وارد کنید تا به تاریخ های معادل تبدیل شود
تبدیل تاریخ ها به یکدیگر از دیرباز یکی از دغدغه های انسان نوین بوده است، چرا که سال قمری نسبت به سال میلادی و شمسی به ازای هر سال 11 روز تغییر میکند و از طرفی سال میلادی و شمسی نیز دارای سالهای کبیسه هستند که باعث میشود در بعضی از سالها تاریخ شمسی و میلادی نیز با هم مطابقت نداشته باشند.
این عوامل باعث شد تا نیاز به یک مرجع برای تبدیل تاریخ ها به یکدیگر حس شود.
به همین منظور ابزار آنلاین تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و قمری نویدک را به شما معرفی میکنیم، اما پیش از بهتر است انواع گاه شمار یا تقویم را با هم بررسی کنیم. با ما همراه باشید.
انواع گاه شمار یا تقویم
آنچه که امروزه به آن تاریخ هجری شمسی ، هجری قمری و میلادی میگوییم، در حقیقت نوعی از گاه شماری یا روز شماری است که مبدا مشخصی دارد.
در مجموع هر سال بر اساس گاه شماری به دو نوع تقسیم میشود: شمسی و قمری
و بر اساس مبدا محاسبه تاریخ به دو نوع تقسیم میگردد: هجری و میلادی
که در ادامه به توضیح مختصر هر یک میپردازیم:
گاه شمار هجری خورشیدی یا تقویم جلالی نوعی از تقویم است که بر اساس حرکت زمین به دور خورشید محاسبه شده است و با سال هجرت حضرت رسول الله (ص) از مکه به مدینه مبدا گذاری شده است. این گاه شمار به وسیله تعدادی از ریاضیدان و منجمان به رهبری حکیم عمر خیام طراحی شد. تقویم جلالی دقیق ترین تقویم و گاه شمار در جهان است که با محاسبات پیچیده لحظهی تحویل سال زمین دقیقا جایی قرار میگیرد که سال پیش بوده است. 1 فروردین هر سال فصل بهار آغاز و سال نو میشود. هر سال این تقویم دارای 365 روز کامل و 5 ساعت است که برای حفظ پیوستگی امور هر 4 سال یک بار 366 روز محاسبه میشود و به آن کبیسه گفته میشود.
طبق تقویم جلالی هر سال ۴ فصل به نام های بهار، تابستان، پاییز و زمستان دارد، هر فصل دارای ۳ ماه است، هر ماه عموما ۴ هفته طول میکشد و هر هفته ۷ روز دارد که از شنبه شروع میشود و با یکشنبه، دوشنبه، سهشنبه، چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه ادامه مییابد.
گاه شمار هجری قمری بر اساس چرخش ماه به دور زمین محاسبه میشود که 11 روز از گاه شماری خورشیدی کمتر دارد و باعث میشود هر ساله ماه ها بچرخند. در این تقویم هر سال ۱۲ ماه دارد که با توجه به چرخش ماه به دور خود 29 و یا 30 روزه هستند که بر اساس رویت هلال ماه نو مشخص میشوند. ماه های این تقویم بهترتیب عبارتاند از:
محرم، صفر، ربیع الاول، ربیع الثانی، جمادی الاول، جمادی الثانی، رجب، شعبان، رمضان، شوال، ذیقعده، و ذیحجه
مبدا این گاه شماری نیز مانند هجری شمسی، سال هجرت پیامبر اسلام از مکه به مدینه است.
گاه شماری میلادی بر اساس گاه شماری شمسی نوشته شده است و فقط نام روزها و ماه ها در آن متفاوت است. هر سال میلادی برابر با 365 روز است و 1 ژانویه اولین روز از سال جدید به حساب میآید. مبدا این تاریخ میلاد حضرت مسیح (ع) است.
چرا ابزار آنلاین تبدیل تاریخ آنلاین شمسی به میلادی و قمری نویدک بهترین گزینه برای استفاده است؟
با گسترش اینترنت سایت ها و برنامه های زیادی برای تبدیل تاریخ شمسی، قمری و میلادی به یکدیگر ساخته شدند و در دسترس کاربران قرار گرفتند، اما آنچه که ابزار تبدیل تاریخ نویدک را خاص میکند علاوه بر دقت بالای آن، میزان اطلاعاتی است که پس از تبدیل تاریخ به شما میدهد. به طور مثال با کمک ابزار تبدیل تاریخ نویدک میتوانید از تاریخ قمری و میلادی روز تولد خود آگاه شوید و علاوه بر آن بدانید که چه روزی در چندمین هفتهی سال به دنیا آمدید و سال چینی تولد شما چه بوده است.
روش کار با ابزار تبدیل تاریخ آنلاین شمسی به میلادی و قمری نویدک
ابزار تبدیل تاریخ آنلاین شمسی به میلادی و قمری نویدک در سه مدل کار میکند.
در ابتدا نوع تبدیل تاریخی که مایل به استفاده از آن هستید را از بین سه گزینهی تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و قمری، میلادی به شمسی و قمری، میلادی به شمسی و قمری انتخاب کنید.
پس از انتخاب نوع تاریخ، در پنجرهی داخل صفحه تاریخی که میخواهید معادل آن را بیابید را وارد کرده و بر روی گزینهی تبدیل کلیک کنید.
پس از کلیک کردن ابزار آنلاین تبدیل تاریخ نویدک به صورت لحظهای تاریخ مورد نظر شما را در دو تقویم دیگر، به همراه روز هفته و اسم سال نشان میدهد.
پیشنهادات و نظرات ارزشمند خود را نسبت به این ابزار از طریق ثبت دیدگاه برای ما ارسال کنید.