محاسبه سود سپرده بانکی

برای محاسبه سود سپرده کافیست درصد نرخ سپرده ، ملبغ سپرده و مدت زمان سپرده گذاری را وارد کنید سپس به طور خودکار سود روزانه و ماهانه و سالانه محاسبه میشود


  • سود روز:
  • سود روزانه:
  • سود ماهانه:
  • سود سه ماه:
  • سود شش ماه:
  • سود نه ماه:
  • سود یک سال:

محاسبه آنلاین سود سپرده کوتاه مدت و بلند مدت بانکی

شاید برای شما پیش آمده باشد که بخواهید مقداری از پول خود را در بانک قرار دهید ، تا به ازای آن ، درصد مشخصی سود دریافت کنید.

برخی از افراد معتقد اند که سرمایه گذاری در بانک ، به دلیل داشتن سود ثابت ، حفظ اصل پول و ریسک کمتر در واقع به صرفه تر و یا امن تر است.

سپرده گذاری در بانک ، شرایط خاص خود را دارد ، که بهتر است قبل از سپرده گذاری از آن ها اطلاع داشته باشید.

درصد سود مبلغی که شما در بانک سرمایه گذاری می کنید ، به دو صورت روز شمار و بلند مدت محاسبه خواهد شد ؛ یعنی افراد می توانند پول خود را در این دو قالب  که هر کدام فرمول مخصوص به خود را برای محاسبه دارند سپرده گذاری کنند :

 

  • فرمول محاسبه سود بانکی کوتاه مدت

برای محاسبه سود بانکی کوتاه مدت یا روز شمار ، کافی است تا مدت سپرده گذاری خود ( به روز ) ، نرخ سود و مبلغ سپرده گذاری خود را بدانید.

سپس با کمک فرمول زیر و جایگذاری در آن ، می توانید سود سپرده کوتاه مدت خود را بدست آورید :

( مدت سپرده گذاری ) × ( نرخ سود ) × ( مبلغ سپرده گذاری ) ÷ 365 (تعداد روز های سال ) = سود سپرده کوتاه مدت یا روز شمار

بدین ترتیب شما می توانید سود بانکی روز شمار یا  کوتاه مدت خود را محاسبه کنید.

برای مثال اگر شما بخواهید مبلغ 10 میلیون تومان را در بانک با نرخ سود 25 درصد به صورت  30 روزه سپرده گذاری کنید ، باید ابتدا 30 ( مدت سپرده گذاری ) را در 25% ( نرخ سود ) ضرب کرده و حاصل این ضرب را در 10000000 (ده میلیون تومان مبلغ سپرده گذاری ) ضرب کنید ؛ و عدد باقی مانده را به 365 یعنی تعداد روز های سال تقسیم کنید که حاصل عدد 205479 بدست می آید که مبلغ سود 30 روز شما است.

 

  • فرمول محاسبه سود بانکی بلند مدت

روش محاسبه سود بانکی بلند مدت دارای تفاوت هایی با محاسبه سود روز شمار است.

در واقع در محاسبه سود بانکی بلند مدت ابتدا سود سپرده گذاری برای یک سال محاسبه می شود و سپس بر تعداد ماه های سال تقسیم می شود تا سود ماهانه بدست بی آید.

 

محاسبه سود سپرده گذاری بلند مدت از فرمول زیر بدست می آید 

نرخ سود × مبلغ سپرده گذاری = سود سپرده یک سال

سود سپرده یک سال ÷ 12 (تعداد ماه های سال ) = سود سپرده ماهیانه

بنابراین برای مثال اگر شما بخواهید مبلغ 10 میلیون تومان را در بانک با نرخ سود 25 درصد به صورت بلند مدت سپرده گذاری کنید باید ابتدا 10000000 (مبلغ سپرده گذاری ) را در 25% (نرخ سود ) ضرب کنید.

حاصل این ضرب برابر 2500000 است که سود یک سال شما است.

سپس باید مقدار سود یک سال خود را بر 12 (تعداد ماه های سال ) تقسیم کنید که حاصل آن برابر با 208333 است که سود هر یک ماه شما را تشکیل می دهد.

 

در مجموع متوجه شده اید که برای محاسبه سود های بانکی به صورت دستی ، دانستن مبلغ سپرده ، نرخ سود و قالب سپرده گذاری از اهمیت بالایی برخوردار است.

توجه داشته باشید که مقدار نرخ سود های بانکی مختلف ، توسط شورای پول اعتبار تعیین می شود.

بر اساس آخرین مصوبه شورای پول و اعتبار ، نرخ سود سپرده گذاری کوتاه مدت عادی 10 درصد ، سپرده بلند مدت یک سال 16 درصد و سپرده بلند مدت دوسال 18 درصد است.

البته ممکن است برخی بانک ها برای مشتریان خود ترکیب هایی ارائه دهند تا بتوانند نرخ سود را بالاتر ببرند.

 

ابزار آنلاین محاسبه سود بانکی نویدک 

امروزه برای محاسبه سود های بانکی ، از روش ها و فرمول های دستی استفاده نمی شود زیرا محاسبه سود بانکی فرآیندی است که نیاز به دقت بسیار بالایی دارد و به دلیل سر و کار با مبلغ هایی با اعداد و رقم زیاد ، احتمال اشتباه در محاسبه آن وجود دارد و از طرفی این فعالیت می تواند بسیار سخت و زمان بر باشد.

شما می توانید به جای استفاده از فرمول ها و محاسبات دستی برای بدست آوردن مقدار سود های بانکی ، از ابزار  آنلاین محاسبه سود بانکی نویدک استفاده کنید.

ابزار آنلاین محاسبه سود بانکی نویدک علاوه بر نمایش مقدار سود شما در تعداد روز های مورد نظرتان ، مقدار سود روزانه ، مقدار سود ماهانه ، مقدار سود شش ماهه ، مقدار سود نه ماهه و مقدار سود یک ساله شما را هم به شما نمایش می دهد.

برای استفاده از این ابزار کافی است تا مقدار مبلغ سپرده گذاری (به ریال ) خود را به همراه نرخ سود مورد نظر و مدت زمان سپرده گذاری ( به روز ) در کادر های مربوطه وارد کنید.

مشاهده می کنید که ابزار آنلاین محاسبه سود بانکی نویدک در سریع ترین زمان ممکن نتیجه را برای شما نمایش می دهد.

 

پیشنهادات و نظرات ارزشمند خود را نسبت به این ابزار از طریق ثبت دیدگاه برای ما ارسال کنید.

به اشتراک بگذارید

نظر خود را بنویسید