پادکست کتاب صوتی ضریب هوشی اقتصادی

پادکست رایگان کتاب صوتی ضریب هوشی اقتصادی عواملی را که تأثیر بسزایی در هوش مالی ما دارند بررسی می‌کند و به شما کمک می‌کند با افزایش اطلاعات مالی خود در سرمایه‌گذاری و پس‌اندازهایتان به موفقیت برسید.


قسمت 1 : 

 

قسمت 2 : 

 

قسمت 3 : 

 

قسمت 4 : 

 

قسمت 5 : 

 

قسمت 6 : 

 

قسمت 7 : 

 

قسمت 8 : 

 

قسمت 9 : 

 

قسمت 10 : 

 

قسمت 11 : 

 

قسمت 12 : 

 

قسمت 13 : 

 

قسمت 14 : 

 

قسمت 15 : 

 

قسمت 16 : 

 

قسمت 17 : 

 

قسمت 18 : 

 

قسمت 19 : 

 

قسمت 20 : 

 

قسمت 21 : 

 

قسمت 22 : 

 

قسمت 23 : 

 

قسمت 24 : 

 

قسمت 25 : 

 

قسمت 26 : 

 

قسمت 27 : 

 

قسمت 28 : 

 

قسمت 29 : 

 

قسمت 30 : 

 

قسمت 31 : 

 

قسمت 32 : 

 

قسمت 33 : 

 

قسمت 34 : 

 

قسمت 35 : 

 

قسمت 36 : 

 

قسمت 37 : 

 

قسمت 38 : 

 

قسمت 39 : 

 

قسمت 40 : 

 

قسمت 41 : 

پادکست کتاب صوتی ضریب هوشی اقتصادی با دانلود رایگان

« چه کارهایی انجام دهید که در امور مالی و اقتصادی باهوشتر شوید »

کتاب ضریب هوشی اقتصادی در سال 2008 توسط رابرت کیوساکی منتشر شد. این کتاب یکی از آثار مهم و تاثیرگذار کیوساکی به شمار می رود و کیوساکی در این کتاب می کوشد تا توانایی ذهنی افراد را برای اتخاذ تصمیم های مالی درست بالا ببرد. این کتاب به مخاطبان خود کمک میکند تا درک درست تر و بهتری نسبت به مسائل مالی و اقتصادی در زندگی خود داشته باشند. بسیاری از افراد در طول زندگی خود با موقعیت هایی روبرو  می شوند که تصمیم گیری در مورد آنها نیازمند دانش مالی و اقتصادی است. موقعیت هایی نظیر سرمایه گذاری، کارآفرینی، پیشنهاد های شغلی و یا... این کتاب، به این افراد نیز کمک خواهد کرد تا تفکر اقتصادی خود را بهبود ببخشند و آنها را در مسیر گرفتن تصمیمات مالی بهتر راهنمایی میکند.

 

کیوساکی در این کتاب به اهمیت ریسک پذیری در موقعیت های مالی نیز می پردازد. او معتقد است افرادی که از نظر اقتصادی باهوش محسوب می شوند، به جای کار کردن برای دیگران به ایجاد منبع درامد برای خود می پردازند و با انجام سرمایه گذاری های هوشمندانه و موفق به ثروت خود می افزایند. کیوساکی معتقد است که هوش اقتصادی بالا به انسان ها کمک میکند تا در زندگی نیز فرد موفق تری باشند. افراد باهوش اقتصادی می توانند در مواقع بحران درست ترین تصمیمات اقتصادی را بگیرند و بهترین فرصت های مالی را برای خود ایجاد کنند یا از فرصت های مالی موجود بهترین آنها را شناسایی کنند و از آنها استفاده کنند.

 

کیوساکی در این کتاب از تجربیات خود و افراد دیگر در استفاده میکند تا تفکر اقتصادی افراد موفق را مورد بررسی قرار دهد. این کتاب قرار نیست به شما توصیه های مالی بکند، بلکه ذهن شما را برای گرفتن تصمیمات موفق مالی و اقتصادی پرورش می دهد. این کتاب به دلیل راهنمایی های خود در جهت بهبود زندگی و فکر اقتصادی افراد به یکی از کتاب های پر فروش در رسانه های معتبر مانند نیویورک تایمز تبدیل شده است و مجبوبیت بسیاری را در بین علاقمندان حوضه های مالی به دست آورده.

 

کیوساکی در این کتاب علاوه بر ارتقای هوش مالی، به نحوه واکنش افراد باهوش اقتصادی در مواقع مختلف نیز می پردازد. او با مثال های مختلف از افراد واقعی نمونه هایی را بررسی میکند که باعث میشود این مطالب بهتر در ذهن مخاطب جای بگیرد. اگر وقت کافی برای مطالعه کتاب ضریب هوشی اقتصادی را ندارید، نگران نباشید چرا که نویدک امکانی را فراهم آورده است که شما همراهان گرامی بتوانید این کتاب را با بهترین ترجمه موجود و صدایی دلنشین به صورت رایگان بشنوید و لذت ببرید.

 

معرفی نویسنده کتاب ضریب هوشی اقتصادی

رابرت تورو کیوساکی متولد 8 آوریل 1947 (76 ساله) در هاوایی، نویسنده و سرمایه گذار آمریکایی است. کیوساکی در مقطعی از زندگی خود سابقه پیوستن به نیروی دریایی آمریکا را نیز دارد و مدال افتخار نیز دریافت کرده است. رابرت کیوساکی اولین اثر خود را در سال 1991 به نام «اگر میخواهید که شاد و پولدار شوید، به مدرسه نروید» منتشر کرد که با استقبال و نقد های بسیاری رو به رو شد. کیوساکی عقیده منحصر به فرد خود را برای مسائل و فرآیند های مالی دارد و برخی از نظرات او راجب مباحث اقتصادی با نظرات دیگر افراد فعال در این حوضه دارای تفاوت های زیادی است، به گونه ای که برخی صاحب نظران گفته های او را بی اساس می دانند.

 

کتاب صوتی ضریب هوش اقتصادی مناسب چه کسانی است

اگر دوست دارید هوش خود را در زمینهٔ اقتصادی تقویت کنید، شنیدن این کتاب صوتی می‌تواند کمک زیادی به شما کند. همچنین علاقه‌مندان به کتاب‌های حوزه مدیریت و کسب‌وکار از شنیدن کتاب صوتی ضریب هوش اقتصادی لذت خواهند برد.

پادکست کتاب صوتی ضریب هوشی اقتصادی با دانلود رایگان

برشی از متن کتاب صوتی ضریب هوشی اقتصادی

« چرا باید ضریب هوشی اقتصادی خود را افزایش بدهید؟ پاسخ این را فقط شما می دانید. من می توانم دلایل خود را برای انجام این کار بگویم، به مطور مثال من چون میخواهم سریع پول در بیاورم این کار را میکنم، نه به این منظور که من به پول احتیاجی داشته باشم بلکه دوست دارم پول در بیاورم. انجام این کار خودش روند یادگیری جذابی است. من اگر ضریب هوشی اقتصادی خودم را بالا میبرم به خاطر این است که دوست دارم در سریع ترین و بزرگ ترین بازی های جهان شرکت کنم و میخواهم در تکامل تدریجی انسان نقشی داشته باشم. میخواهم بخشی از عصری باشم که در آن انسان با فکرش و نه با بدنش کار انجام می دهد و پول در می آورد. به علاوه اصلی ترین بازی کره زمین نیز همین است. این بازی دارد اتفاق می افتد، چیزی که هم ترسناک و هم جذاب است.»

 

«تقريباً تمامی قوانین مربوط به پول و سرمایه تغییر کردند. این تغییرات تعدادی از افراد را فقیرتر کردند. شرایط اصلاً عادلانه نبود. تنها افرادی که طبق قوانین جدید پول و سرمایه پیش می رفتند توانستند موفق شوند و به پول بیشتری دست پیدا کنند. در واقع آنها هوش مالی خود را مرتبا افزایش می دادند. پدر پولدارم میگفت اکثر اوقات افراد ثروتمند ثروتمندتر میشوند زیرا آنها ضریب هوشی اقتصادی خود را ثروت خود میدانند. آنها از هر فرصتی استفاده میکنند تا روی هوش اقتصادی خود کار کنند و هوشمندانه به زندگی خود ادامه میدهند. به طور کلی توجه بیش از اندازه آنها به هوش مالی تنها دلیل موفقیت آنهاست.»

 

«بسیاری از افراد هنگامی که با مشکلی روبرو میشوند به حل آن فکر نمیکنند و حاضر میشوند که همانند درد دندان آن را نیز تحمل کنند. آنها خیلی راحت مشکل را همان  اول ندید می گیرند. برای مثال قرضی که خیلی اندک است را نمی پردازند و پس از مدتی همان قرض آنقدر زیاد میشود که اگر تمامی موجودی حساب خود را نیز بپردازند باز هم نمیتوانند آن را به طور کامل بپردازند. از این رو مجبور میشوند که به خاطر یک قرض ناچیز از وام بانک بگیرند و چند برابر آن به بانک پس بدهند. احساس نگرانی و پریشانی آنها روز به روز بیشتر میشود. قرض و بدهی ها باعث شده که آنها نتوانند به یک سفر بروند و اوقات خوشی را در کنار خانواده شان بگذرانند. بدین ترتیب روزگار آنها سپری میشود و طولی نمیکشد که یک دندان درد ساده به یک رماتیسم قلبی تبدیل میشود و افراد مقروض را به ورطه ورشکستگی میکشاند. در حقیقت عدم آشنایی با هوش مالی و روشهای افزایش آن باعث میشود که افراد از حل مشکلات خود عاجز شوند. تمام بحث ما این است که مشکلات مالی اگر حل نشوند، برای همیشه روی زندگیمان سایه می اندازند و شادی را از ما می گیرند. برای رهایی از چنین شرایطی باید ضریب هوشی اقتصادی خود را بالا ببرید. هر چه میزان آن را بالاتر ببرید باهوش تر می شوید و مشکلات بزرگتری را برطرف میکنید هر چه بیشتر مشکلاتتان را حل کنید، ثروتمندتر خواهید شد.»

 

نظرات و پیشنهادات

اگر شما نیز پیشنهاد و یا انتقادی نسبت به کیفیت پادکست کتاب صوتی ضریب هوشی اقتصادی اثر رابرت کیوساکی دارید، میتوانید آن را در قسمت نظرات ثبت کرده و با نویدک به اشتراک بگذارید. از اینکه ما را همراهی کردید سپاسگزاریم.

کتاب های مرتبط

پادکست کتاب صوتی مدیریت مالی موفق با دانلود رایگان

پادکست کتاب صوتی مدیریت مالی موفق با دانلود رایگان

« راه‌های زیادی برای پولدار شدن وجود دارد، اما اکثر مردم تمایل به پرداخت هزینه‌ی آن‌ها ندارند » انسان های زیادی در سراسر جهان…

پادکست کتاب صوتی ثروتمند ترین مرد بابل با دانلود رایگان

پادکست کتاب صوتی ثروتمند ترین مرد بابل با دانلود رایگان

« این کتاب با شیوه‌ای متفاوت به شما می‌آموزد که چگونه دارایی و اموال‌تان را افزایش دهید » کتاب ثروتمند ترین مرد بابل اثر جورج…

پادکست کتاب صوتی پدر پولدار پدر بی پول با دانلود رایگان

پادکست کتاب صوتی پدر پولدار پدر بی پول با دانلود رایگان

« ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که پول در کیفیت زندگی‌مان اثرگذاری بسیار زیادی دارد » از سالیان گذشته والدین همیشه فرزندان را به سمت…

پادکست کتاب صوتی مدیریت امور مالی با دانلود رایگان

پادکست کتاب صوتی مدیریت امور مالی با دانلود رایگان

« ارزش شما به اندازه درآمدتان نیست، بلکه به اندازه ارزشی است که ایجاد میکنید » جمله بالا قسمتی از کتاب بی نظیر و پر اهمیت « مدیریت امور…

پادکست کتاب صوتی پول با دانلود رایگان

پادکست کتاب صوتی پول با دانلود رایگان

« سرمایه و سیاست آن‌قدر بر یکدیگر تأثیر می‌گذارند که روابط آن‌ها بحث داغ گفتگوی اقتصاددانان، سیاستمداران و عموم مردم است »…

پادکست کتاب صوتی گفتگو با میلیونر ها با دانلود رایگان

پادکست کتاب صوتی گفتگو با میلیونر ها با دانلود رایگان

« شما باید به این باور داشته باشید که موفقیت‌های بیشتر و ثروت فراوان برای شما وجود دارد » کتاب صوتی گفتگو با میلیونر ها اثر مایک لیتمن،…

به اشتراک بگذارید

نظر خود را بنویسید