10 ویژگی یک طراح گرافیک موفق چیست
اگر چه کسب مهارت لازم جهت کار با ابزارها و نرم افزارهای حرفه ای، می تواند در تبدیل شدن شما به یک گرافیست موفق تاثیر گذار باشد، اما برخی از موارد هستند که خریدنی نمی باشند. چرا که یک طراح گرافیک علاوه بر استعداد، به داشتن ذهنی خلاق و یک سری خصوصیات خاص دیگر نیاز دارد تا بتواند به کمک آن ها در زمینه طراحی گرافیک، که به طور دائم در حال به روز شدن است، جایی برای خود پیدا کند.
- برقراری ارتباط
یک گرافیست موفق بایستی بتواند ارتباط موثری با داستان ها، نام تجاری و طراوشات ذهن مخاطب برقرار نموده و همچنین باید دارای مهارت های ارتباطی مناسبی بوده تا بتواند پروژه خود را به بهترین نحو ارائه نموده و در مواقع لزوم با مشتری مذاکره رضایت بخشی داشته باشد. شما باید به عنوان یک طراح گرافیک بتوانید خیلی راحت و مستقیم حرف خود را به مشتری بزنید.
- ذهنی کنجکاو
فردی که به دنبال کار هنری رفته باشد باید عاشق این کار بوده باشد و به محیط اطراف خود توجه ویژه ای داشته باشد. یک گرافیست برای موفقیت در این کار، باید آن قدر نگاه دقیق و ریز بینی به پیرامون خود داشته که بتوانند جزئی ترین نکات هر سوژه را دریافته و در عین حال یک تصویر کلی از آن نیز در ذهن داشته باشد. داشتن یک ذهن کنجکاو یکی از لازمه های موفقیت در طراحی گرافیک می باشد.
- شور و شوق
طراحی گرافیک یک کار کاملا خلاقانه بوده و برای موفقیت در آن بایستی کاملا به این حرفه علاقه داشته و عاشقانه کار کنید. شما در این حرفه باید خود را برای ساعات کاری غیر عادی، ادیتهای طولانی و حجم کار پیچیده آماده سازید، لذا در صورت نداشتن علاقه خیلی زود از این کار خسته شده و جا خواهید زد. اما اگر عاشق این کار باشید حتی در اوج خستگی های ناشی از کار نیز این شور و شوق شما باعث شده شما کار خود را به بهترین نحو دنبال نموده و همچنین مدیریت پروژه ها و زمان انجام کار ها را به خوبی به دست بگیرید.
- برخورداری از فکری باز
یک گرافیست همواره به یک ذهن باز نیاز خواهد داشت. شما به عنوان یک گرافیست بایستی شدیدا به دنبال امتحان کردن چیز های جدید بوده و حتی از کوچک ترین و دور از ذهن ترین منابع درس گرفته و بر تجربیات و دانسته های خود بیفزایید. یک طراح برای رسیدن به قله های موفقیت بایستی همواره در کار های خود بخشی از خود را به مخاطبین نشان داده و از دیده شدن خود نهراسد.
- داشتن جنبه انتقاد پذیری
اگر چه ممکن است شنیدن نظریات مخالف برای هر طراحی دشوار و ناخوشایند باشد اما باید این را در نظر بگیرید که این انتقاد ها به قوی تر شدن شما کمک بسیاری می کنند. انتقادات را با رویی گشاده پذیرا بوده و به این فکر کنید که با این انتقاد ها تجربه های شما بیشتر شده و مسیر رشد را به خوبی طی خواهید کرد.
- لذت بردن از حل مشکلات
یک طراح بایستی در کنار پرداختن به نکاتی برای زیبایی بخشی به کار، مشکلات را نیز با شور و اشتیاق حل نموده و از این لحظات نیز لذت ببرد. در حل مشکلات شما بایستی کار خود را منطقی و کاملا با دیدی منتقدانه دیده تا عیب های آن را بهتر متوجه شده و در صدد رفع آن ها برآیید. داشتن خلاقیت نه تنها برای یک طراحی خارق العاده نیاز بوده بلکه باعث شده خیلی بهتر بتوانید کار را منسجم ساخته و بخش های مختلف آن را به بهترین نحو در کنار هم قرار داده و پروژه نهایی را با استفاده از ایده هایی که در ذهن داشته خلق کنید.
- نداشتن اعتماد به نفس زیاد
داشتن اعتماد به نفس زیادی یک طراح را دچار دردسر خواهد ساخت چرا که زیادی از کار خود راضی بوده و سعی در بازبینی و اصلاح آن نخواهد داشت. اما با نداشتن اعتماد به نفس، طراح برای آن که کار قابل قبولی را به مشتری تحویل داده تمام تلاش خود را به کار گرفته و دائم کار خود را نقد می نماید، این موضوع سبب شده که در نهایت کار او یک کار عالی و حرفه ای بوده و بسیار مورد استقبال مشتری قرار گیرد.
- داشتن صبر و تحمل
کار های طراحی اصولا وقت زیادی را طلب نموده و خیلی زود نمی توان به نتیجه رسید. شما بایستی قدم به قدم کار را پیش برده و برای تبدیل ایده های ذهنی خود به پروژه نهایی صبر و حوصله به خرج دهید.
- قابل اعتماد بودن
یک گرافیست در کنار مهارت هایی که داشته باید قابل اعتماد باشد و مشتری با خیالی آسوده کار را به دست او بسپارد. شما به عنوان یک طراح گرافیک باید به خوبی نیاز های مشتری را شناخته و از کار او به خوبی نگهداری نموده و حس اطمینان را در مشتری ایجاد نمایید. این کار باعث شده مشتری در پروژه های بعدی نیز بدون کوچک ترین تردیدی به سراغ شما بیاید.
- روند رشد و تکامل
هیچ وقت هیچ کس به آن درجه از علم نرسیده که بگوید من همه چیز را می دانم! اما شما می توانید با یادگیری مداوم، امتحان نمودن فناوری های جدید و به اشتراک گذاری ایده های خود در جوامع بزرگ تر دانش و علم خود را ارتقا بخشیده و به تکامل نزدیک تر گردید.