کامل ترین آموزش تصویری نصب کورل دراو
نرم افزار گرافیکی کورل دراو یک نرم افزار طراحی است که به کمک آن می توانید موضوعاتی از قبیل آرم، کارت ویزیت، کارت پستال، کاغذ کادو و غیره را به زیبایی و در کوتاهترین زمان ممکن طراحی کنید. با استفاده از این نرم افزار به راحتی می توانید اشکال مختلف هندسی را رسم کرده و با استفاده از عملیات تبدیلی، آنها را به اشکال مورد نظر خود تبدیل نمایید. این نرم افزار قابلیت های متعددی برای رسم و ویرایش منحنی ها ارائه می دهد. با استفاده از این نرم افزار می توان اشکال را در صفحات مختلف رسم و در قالب یک فایل ذخیره کرد. نرم افزار گرافیکی کورل دراو، امکانات زیادی را برای نگارش متن و شکل دهی به آن عرضه می کند. رنگ آمیزی اشکال در این برنامه بسیار متنوع بوده و می توان از ابزارهای زیادی در این زمینه استفاده کرد.
نرم افزار گرافیکی کورل دراو دارای جلوه های ویژه متعددی است که با استفاده از آنها می توانید اشکال را به صورت سه بعدی، سایه دار، شفاف و غیره به نمایش درآورید. در این برنامه می توانید تصاویر آماده و عکس ها را از برنامه های دیگر وارد کرده و فیلترهای تصویری متنوعی را روی آنها اعمال کنید. همچنین می توانید اشکال رسم شده در نرم افزار گرافیکی کورل دراو را به راحتی صفحه بندی و چاپ کنید. در این آموزش نرم افزار گرافیکی کورل دراو، با نحوه نصب این نرم افزار آشنا خواهید شد.
نحوه نصب نرم افزار کورل دراو
نرم افزار گرافیکی کورل دراو، مانند سایر نرم افزارهای کامپیوتری بر روی دیسک های فشرده ارائه می شود. در ابتدای نصب این نرم افزار، نیازهای سیستم به اطلاع کاربر می رسد. شما باید مطمئن باشید که حداقل نیازهای این نرم افزار را مهیا کرده باشید. به عنوان مثال در ورژن X7 این نرم افزار باید تجهیزات زیر را مهیا نمایید.
در مرحله باید لیستی از مجوزها و در واقع تعهدات و قوانین نرم افزار و کاربر نمایش داده می شود که باید این موارد پس از خوانده شدن، مورد تایید قرار بگیرند.
در نصب این نرم افزار لایسنس یا مجوزی لازم می باشد که باید در ابتدای نصب این نرم افزار، سریال برنامه را وارد نمایید. اکثر مواقع این سریال به همراه دیسک فشرده ارائه می شود.
نرم افزار گرافیکی کورل دراو، نرم افزارها و ویژگی های جانبی را به همراه دارد، که باید در زمان نصب این نرم افزار آنها را انتخاب نمایید. هر کدام از این ویژگی ها، برای نصب نیاز به فضای مختلفی دارند که با انتخاب هر کدام از این ویژگیها، حجم نرم افزار نصب شده تغییر می کند. سعی کنید نرم افزارهایی را که نیاز دارید، به همراه کورل دراو انتخاب نمایید و از انتخاب افزونه های اضافه خودداری نمایید؛ زیرا این امر باعث کند شدن زمان اجرای نرم افزار می شود. شما می توانید با انتخاب گزینه Custom install کلیه نیازهای ضروری نرم افزار که به صورت استاندارد می باشند، را انتخاب نمایید.
اکنون پس از پایان نصب نرم افزار، باید CorelDraw را از منوی Start بیابید و آن را اجرا نمایید. در این مرحله پنجره ای برای شما نمایان می شود که نیاز به رجیستر کردن نرم افزار دارد.
در حال حاضر نرم افزار شما به صورت آزمایشی و ۳۰ روزه فعال شده است. اما برای اینکه از کلیه امکانات نرم افزار به صورت مداوم بهره مند شوید، باید نرم افزار را فعال نمایید. در این قسمت از گزینه Other Activation Options استفاده می نماییم. سپس پنجره زیر نمایان می شود.
دقت کنید که باید در این مرحله، حتماً ارتباط خود را با اینترنت قطع نمایید. سپس گزینه Contact Corel را از قسمت Working off-line انتخاب نمایید.
اکنون توسط نرم افزار رجیستر یا Crack درون سی دی نرم افزار گرافیکی کورل دراو، کد نصب را وارد نمایید و کد رجیستر را دریافت کنید. اکنون گزینه Continue را کلیک کنید. با این کار نرم افزار شما به صورت مداوم فعال می شود و از تمامی ویژگی های آن می توانید بهره مند شوید. حال وارد محیط نرم افزار می شوید.
انواع ترسیمات گرافیکی
تصاویر گرافیکی در کامپیوتر به و نحوه برداری و طرح بیتی ذخیره می شوند. در طرح بیتی یا Bitmap یک جدول دارای نقاط رنگی ذخیره می شود و قابلیت های پیشرفته را در زمینه بهم ریختن تصویر و طراحی های حرفه ای را به کاربر نمی دهند. اما تصاویر برداری یا Vector، تصاویر را با استفاده از فرمول های ریاضیاتی ذخیره می نمایند و در این راستا، به راحتی می توان هر قسمت از تصویر را انتخاب و ویرایش نمود. لازم به ذکر است که تصاویر برداری، دارای حجم کمتری نسبت به تصاویر طرح بیتی می باشند. همچنین ویرایش نمودن تصویر در طرح بیتی، ممکن است که از کیفیت تصویر بکاهد. در صورتی که در تصاویر برداری این اتفاق نمی افتد. نرم افزار گرافیکی کورل دراو، یکی از نرم افزارهای برداری می باشد.
تصاویر در نرم افزار گرافیکی CorelDraw با فرمت CDR ذخیره می شوند و در واقع این فرمت از فرمت های تصاویر برداری می باشد. همچنین می توان از فرمت CPT که یک نوع فرمت طرح بیتی می باشد، نیز استفاده نمود و تصاویر طرح بیتی را ایجاد نمود.