در جدول زیر میتوانید کاملترین اطلاعات مربوط به ارزش غذایی کیک هویج با مخلوط خشک و پودینگ را مشاهده نمایید
تشکیل دهنده اصلی | مقدار در 100 گرم |
---|---|
انرژی (کالری) | 415 کیلوکالری |
کربوهیدرات | 79.20 گرم |
پروتئین | 5.10 گرم |
چربی | 9.80 گرم |
آب | 3.60 گرم |
فیبر | 0.00 گرم |
قند | 0.00 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
نام ویتامین | مقدار در 100 گرم |
---|---|
ویتامین A | 97.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
ویتامین E | 0.00 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 1.20 میلی گرم |
تیامین (B1) | 0.27 میلی گرم |
ریبوفلاوین (B2) | 0.17 میلی گرم |
نیاسین (B3) | 2.21 میلی گرم |
کولین (B4) | 0.00 میلی گرم |
پانتوتنیک اسید (B5) | 0.29 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.08 میلی گرم |
فولات (B9) | 67.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.04 میلی گرم |
نام ماده معدنی | مقدار در 100 گرم |
---|---|
کلسیم | 172.00 میلی گرم |
آهن | 1.80 میلی گرم |
منیزیم | 8.00 میلی گرم |
فسفر | 247.00 میلی گرم |
پتاسیم | 169.00 میلی گرم |
سدیم | 567.00 میلی گرم |
روی | 0.20 میلی گرم |
مس | 0.05 میلی گرم |
منگنز | 0.53 میلی گرم |
سلنیم | 14.90 میکروگرم |
به زودی