در جدول زیر میتوانید کاملترین اطلاعات مربوط به ارزش غذایی املت گوجهفرنگی و تن را مشاهده نمایید
تشکیل دهنده اصلی | مقدار در 100 گرم |
---|---|
انرژی (کالری) | 143 کیلوکالری |
کربوهیدرات | 4.62 گرم |
پروتئین | 14.89 گرم |
چربی | 7.20 گرم |
آب | 89.79 گرم |
فیبر | 0.97 گرم |
قند | 1.46 گرم |
کلسترول | 135.37 میلی گرم |
نام ویتامین | مقدار در 100 گرم |
---|---|
ویتامین A | 349.98 میکروگرم |
ویتامین D | 0.65 میکروگرم |
ویتامین E | 1.10 میلی گرم |
ویتامین K | 59.31 میکروگرم |
ویتامین C | 15.62 میلی گرم |
تیامین (B1) | 0.14 میلی گرم |
ریبوفلاوین (B2) | 0.27 میلی گرم |
نیاسین (B3) | 3.98 میلی گرم |
کولین (B4) | 99.15 میلی گرم |
پانتوتنیک اسید (B5) | 1.04 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.30 میلی گرم |
فولات (B9) | 26.82 میکروگرم |
ویتامین B12 | 3.88 میلی گرم |
نام ماده معدنی | مقدار در 100 گرم |
---|---|
کلسیم | 79.35 میلی گرم |
آهن | 1.81 میلی گرم |
منیزیم | 35.33 میلی گرم |
فسفر | 251.12 میلی گرم |
پتاسیم | 303.92 میلی گرم |
سدیم | 631.14 میلی گرم |
روی | 0.85 میلی گرم |
مس | 0.12 میلی گرم |
منگنز | 0.17 میلی گرم |
سلنیم | 26.76 میکروگرم |
به زودی