محاسبه حقوق و مقرری بیمه بیکاری

مبنای محاسبه مقرری بیمه بیکاری متوسط حقوق سه ماه (بدون در نظر گرفتن حق اولاد، حق مسکن و ...) گذشته است، اطلاعت مورد نظر را وارد کنید و روی دکمه "محاسبه" کلیک کنید


شما ماهانه 1 ریال به مدت 2 ماه حقوق دریافت خواهید کرد.

محاسبه آنلاین حقوق و مقرری بيمه بيكاری

قانون بیمه بیکاری یکی از بهترین قوانین در زمینه کار و رفاه اجتماعی به شمار میرود. این قانون کمک میکند که فرد بیکار بتواند تا زمان یافتن شغل جدید ماهیانه مبلغی پول دریافت کند و با آن امورات خود را بگذراند. در حقیقت یکی از اصلی ترین دلایل پرداخت حق بیمه ماهانه توسط هر شخص، علاوه بر خدمات پزشکی و بازنشستگی ، همین بیمه بیکاری است. در ادامه با نویدک ابتدا به توضیح مختصری درباره بیکار و بیمه بیکاری میپردازیم و سپس ابزار محاسبه آنلاین حقوق و مقرری بیمه بیکاری را به شما معرفی میکنیم. با ما همراه باشید.

 

تعریف قانونی فرد بیکار

بتا به تعریف قانون بیمه بیکاری، به شخصی که تحت پوشش بیمه است و بدون رضایت و علاقه خود بیکار شده است و در صورت وجود شغل میتواند به انجام کار بپردازد بیکار گفته میشود. همچنین اگر فرد تحت پوشش بیمه به علل مختلف به طور موقت بیکار شده باشد با تشخیص و تایید مراجع ذی صلاح بیکار موقت نامیده میشود و بیمه بیکاری به ایشان تعلق میگیرد. همچنین پیشامد های طبیعی همچون زلزله، سیل، آتش سوزی، جنگ و غیره نیز باعث میشود فرد بیمه شده تحت پوشش بیمه بیکاری قرار بگیرد.

 

مزایای بیمه بیکاری

به غیر از پول ماهیانه­ای که بیمه بیکاری برای شخص به همراه دارد، این بیمه مزایای دیگری نیز دارد، از جمله اینکه مدت زمان دریافت بیمه بیکاری جزوی از سنوات و سوابق بیمه­ی شخص قرار میگیرد که این مقوله برای از کار افتادگی، بازنشستگی و فوت فرد بیمه شده بسیار حائز اهمیت است.

 

بیمه بیکاری به چه کسانی تعلق میگیرد؟

دریافت بیمه بیکاری شرایطی دارد که با دارا بودن آنها میتوان از خدمات بیمه بیکاری استفاده کرد. در زیر موارد مورد نیاز برای تعلق گرفتن بیمه بیکاری به هر فرد را شرح میدهیم:

  • تحت پوشش بیمه باشد تا مشمول قوانین کار و حقوق تأمین اجتماعی بشود.
  • تبعه ایران باشد.
  • قبل از بیکاری، دست کم 6 ماه سابقه پرداخت حق بیمه به صورت مستمر داشته باشد.
  • بازنشسته، از کارافتاده و دریافت کننده حقوق مستمری نباشد.
  • کارفرمای فرد دارای شغل آزاد نباشد.
  • تحت پوشش بیمه خویش فرما نباشد.
  • علی رقم میل خود از کار، بیکار شده باشد که تشخیص این مهم به عهده شورای قانون کار و سازمان تامین اجتماعی است.
  • الزاما بیکار شدن خود را تا 1 ماه پس از بیکاری به سازمان تامین اجتماعی اعلام کند، چرا که پس از آن صرفا در شرایط خاصی پذیرفته میشود.

 

چرا ابزار آنلاین محاسبه آنلاین حقوق و مقرری بیمه بیکاری نویدک بهترین گزینه برای استفاده است؟

بیمه و قوانین مربوط به آن هر ساله تغییر میکنند و جزو قوانین پیچیده به شمار میروند. همانطور که گفته شد اگر بیش از 6 ماه حق بیمه پرداخت کرده باشید در زمان بیکاری مطابق قوانین به شما بیمه­ی بیکاری تعلق میگیرد. اما محاسبه­ی اینکه مقدار بیمه­ی بیکاری چقدر است و تا چند ماه پرداخت میشود از فرمول ها و قوانینی پیروی میکند که خیلی از افراد با آن اشنایی ندارند. به همین دلیل تیم حقوقی نویدک با مطالعه دقیق قوانین و مقررات وزارت کار و رفاه اجتماعی و همینطور قوانین مربوط به بیمه و مقرری بیکاری، ابزاری بسیار دقیق را برای محاسبه­ی حقوق بیمه­ی بیکاری طراحی کرده است. با کمک این ابزار آنلاین شما میتوانید تنها با وارد کردن اطلاعات ضروری با ساده ترین و سریع ترین روش ممکن میزان پرداختی حقوق ماهیانه بیمه بیکاری و مدت زمان پرداخت آن را بدست آورید و از این طریق دیگر نیازی به مطالعه­ی قوانین پیچیده­ی وزارت کار و بیمه نیست. 

 

روش کار با ابزار محاسبه آنلاین حقوق و مقرری بیمه بیکاری نویدک

طرز کار با ابزار محاسبه آنلاین حقوق و مقرری بیمه بیکاری نویدک به این صورت است که ابتدا از فهرست اول تعداد ماه های پرداخت بیمه را انتخاب میکنید. سپس از سه حقوق آخر خود پیش از بیکاری میانگین گرفته و در قسمت دوم وارد میکنید. در قسمت بعدی باید وضعیت تاهل یا تجرد خود را مشخص کنید. اگر متاهل هستید در قسمت بعدی تعداد افرادی که تحت تکلف و پوشش بیمه­ی شما هستند را وارد کنید. و در قسمت آخر باید قوانین مربوط به سال بیکاری را از بین قوانین کار سالهای اخیر انتخاب کنید.

پس از انجام مراحل بالا ابزار محاسبه­ی انلاین حقوق و مقرری بیکاری نویدک به شما مبلغ دریافتی ماهانه و تعداد ماهی که بیمه حقوق بیکاری به شما میدهد را به صورت لحظه­ای به نمایش در می­آورد.

 

پیشنهادات و نظرات ارزشمند خود را نسبت به این ابزار از طریق ثبت دیدگاه برای ما ارسال کنید.

به اشتراک بگذارید

نظر خود را بنویسید

نظرات کاربران

  • رضا اشکش
    1402/08/06 14:28
    سلام دوست من
    پاسخ دادن